نقل قول از hosseinتامکت جان، مطمئن نیستم، اما اگر واقعاً سنت همون 18 سال باشه، برای شکل موضع گیری بهت حق میدم. انشاء الله یک روز ازدواج می کنی، تشکیل خانواده میدی و پدر میشی. اون وقت خیلی بهتر می تونی قضاوت کنی و انشاء الله وقتی به 40 سالگی و پختگی برسی، اگر یادت بیاد و برگردی به عقب نگاه بکنی، بهتر از هر کسی می تونی در مورد گذشته خودت قضاوت بکنی.
سن درسته.
باور کن من هم دوست دارم شعار بدم. اما حقایق و زندگی الان مردم و آینده بچه هام رو در این وضعیت اصلاً مناسب نمی بینم. ما 4 دهه تلاش کردیم تا مستقل باشیم و متاسفانه در 2 دهه اخیر به شکل افراطی تر و رادیکال تر در مورد آمریکا برخورد کردیم
ها؟؟؟رفتار های اعتدالی امریکا:هایزر، کودتای نوژه، کمک به صدام، ایرباس، تحریم داماتو، با همه خودباختگی *و *از 68 تا 84 باز هم ایران را محور شرارت خواند.حمایت از فتنه 78 88 96 98.ترورو شهدایشهدای هسته ای. حمایت از سازمان منافقین و...
، اما تلاش ما در حوزه سازندگی و خودکفایی به اندازه ادعاهای ما نبوده و نیست. نتیجه این شد که در این 3 ساله به وضوح در تقابل با آمریکا دچار خسارت جدی در حوزه اقتصاد و زندگی مردم شدیم. اقتصاد چیزی نیست که یک شبه متولد بشه و یک شبه نابود بشه. اقتصاد مقاومتی باید از 3 دهه قبل شکل می گرفت و از 2 دهه قبل، بویژه در دولت اول آقای احمدی نژاد جهش و تکامل پیدا می کرد. اما پول های باد آورده نفت در ناکجاآباد صرف شد و ما شدیم وارد کننده همه چیز. حتی در واگذاری ها به بخش خصوصی، بخش های پایین دستی رو نابود کردیم که ریشه در دولت نهم و دهم داشت و در دولت آقای روحانی هم دسته گلی مثل واگذاری کشت و صنعت مغان رو شاهد بودیم. شاید بگید مثلاً در نانو دهم هستیم. نه برادر من، ما در مقالات نانو دهم هستیم، اما در حوزه کاربردی و استفاده عملی نانو حتی پنجاهم دنیا هم نیستیم!!! همین پهپاد رو چند سال قبل سرداران محترم سپاه مغرورانه می گفتند ما اول، دوم دنیا هستیم و از آمریکا برتر هستیم. اما الان دیگه خودشون می دونن حتی اگر دهم دنیا هم باشیم، خیلی خوبه. ما حتی هنوز موتور اون پهپادها رو از خارج وارد می کنیم، بقیه اش پیشکش.
مشکل شما اینه مشکل این چند سال رو از تقابل با امریکا میبینید. اون تورم زمان 74 از کجا اومد؟ تورم دوره بعدی چی درسته کمتر بود ولی بازم زیاد بود. مشکل از لیبرال هاست خودتونم گفتین چار سال اول احمدینژاد بهتر بود. چرا؟ چون وزیران انقلابی داست که اکثرا را خودش اخراج کرد مثل اژه ای و صفارهرندی. در بحث نانو و نظامی هم که گفتین همینو بگم جنگ های پیامبر امام علی و مختار و یحیی بن زید و.... راببینید. اونوقت متوجه میشوید کم من فئه قلیله غلبت فئه کثیره باذن الله
الان دیگه مسئله ما، نیازمندی به عقلانیت در برخورد با آمریکا و پرهیز از شعارزدگی است. اگر به شعار بود، همین مجلس فعلی به جایی می رسید. مطمئن باش الان حتی اگر آقای جلیلی هم رئیس جمهور بشه، با آمریکای داخل برجام تعامل می کنه. دیگه ایشون از فردی مثل جناب شریعتمداری کیهان که تندتر نیست! آقای شریعتمداری هم گفته به شرط برداشته شدن تحریم ها، آمریکا برگرده به برجام (احتمالاً پرواز با اون هواپیماهای نو مسافربری ایرباس زیر زبونشون مزه کرده)! البته بیان ایشون فقط تکرار واضحات بوده. رهبری هم به صراحت اقدام عملی آمریکا رو ملاک مذاکره اعلام کردند. بایدن عضو و راهبر تیمی بود که میراث دار برجام هستند.
مجلس فعلی استی... نکرد وگرنه مجلس نسبتا خوب عمل کرده. *و وزیرش میگن مذاکره می کنیم در حالی که ما میگوییم اگر به برجام برگردد خوب برگشته و دیگه باهاش در این زمینه کاری نداریم. اگه پس فردا هم خواست بدون پیش شرط اموال بلوکه شده را برگرداند ما پول را میگیریم اما مذاکره ننمی کنیم. یا آزادی زندانیان و.... پس شریعتمداری را با*یکی نکنید.رهبر گفته ما دیگه مذاکره نمی کنیم اون برگرده.
راستی تامکت جان، حدیث داریم (فکر کنم از امام رضا (ع) بود) که "دوستی با مردم نیمی از خرد است". دشمن دشمنه و در قران هم اومده که "ای پیامبر، یهودی و نصاری هیچ وقت از تو راضی نمی شوند، مگر این که دست از دین و عقیده ات برداری". آیا پیامبر به این بهانه هر گونه تعامل رو با یهودیانی که بارها به دنبال قتل پیامبر بودند و یا مسیحیان، حرام و باطل اعلام کرد یا به شرط حفظ چارچوب های اسلامی و اعتقادی، با اونها تعامل و تجارت کرد؟مشکل اینه که دشمن حفظحفظ چارچوب انسانی رو نمیکنه. ترور حاج قاسم و شهید طهرانی مقدم و.... . پس به همین دلیل ما با امریکا مشکل داریم. درباره جمله رهبر گفته نه جنگ نه مذاکره برای قبل از شهادت حاج قاسم هست. متاسفانه بعضی انقلابی ها با نفهمیدن این بحث این جمله غلط برای حال حاضر رو تکرار می کنند.
امضاي کاربر : امام خامنه ای:کسانی که دم از مذاکره با امریکا میزنند، یا از الفبای سیاست چیزی نمیدانند، یا الفبای غیرت را بلد نیستند؛ یکی از این دو تاست.ما با شوروی هم ارتباطات داشتیم، با اروپا و همه دنیا هم ارتباطات داریم. مسأله امریکا این است که هویّت اسلامی و ملی ما را قبول ندارد و این را به زبان میآورد. چرا عدّهای از مدّعیان سیاست و فهم، نمیفهمند؟! واقعاً جای تأسّف است. حکومتی که اینطور صریحاً میگوید میخواهم علیه نظام اسلامی و خواستِ ملت ایران عمل کنم و برای براندازی این نظام بودجه میگذارد، ارتباط و مذاکره با آن، هم خیانت و هم حماقت است!